kertitó.org fejléc logó
Hasznos kerti tó cikkek
kerti tó építés - árajánlat

Kész tómeder

Kész tómeder - Ubbink, Pontec és Oase kerti tómeder

kész tómeder kert tó építéshez

A kész tómederrel épített kerti tó remek megoldást jelenthetnek mindazok számára, akik nem akarnak komolyabb fóliázással bajlódni, és gyorsan, mindössze pár óra alatt szeretnék telepíteni otthonuk új kerti tavát.


Az Ubbink, Pontec és Oase kerti tó medrek, magas minőséget képviselnek számos európai ország kerti tó gazdái között. A polietilénből öntött tómedrek népszerűségének oka; a kiváló időjárásálló tulajdonság. A tómedrek megbízhatóan ellenállnak mind a perzselő nyári napsütés káros UV hatásainak, mind a tartós téli fagyoknak.

A kész tómedrek formája természetes hatású, faluknak kialakítás lépcsőzetes - hogy hasonlóan a legtöbb fóliázott kerti tavakhoz -, a különféle mélységi zónákat kedvelő tavi növényekkel, változatos élővilág legyen kialakítható.

Mérettől függetlenül, szinte az összes kész tómederbe ajánlott szűrőrendszert elhelyezni, ha szeretnénk megkímélni magunkat a gyors felmelegedés, az oxigénhiányos állapot, és a káros anyagok feldúsulásának veszélyeitől! E mellett célszerű egy vékony, világos-színű kavics réteggel csökkenteni a sötét tómeder fényelnyelő hatását a nyári hónapokban!


Részleges vizcserékkel és nem-túlzásba-vitt etetéssel, és tisztán tartott szűrőrendszerrel tökéletes vízi világot alakíthatunk ki az Ubbink, Pontec és Oase kerti tómedrekkel!

A tó medrek telepítése egyszerű és gyors!

A stabil, és egészséges vízminőség szempontjából ajánlott nagy méretű kész tómedret választani, azonban sajnos még a legnagyobb tómeder mélysége sem elegendő ahhoz, hogy díszhalaink szabadon, a tóban telelhessenek át (biztonságos fagyhatár alatt)!
 
Webáruházunkban széles választékban kínálunk Pontec, Ubbink és Oase kész tómedreket, Akciós árakon, rugalmas házhoz szállítással és remek garanciákkal!

Ha segítségre lenne szüksége a tómeder számára legideálisabb tótechnikai felszerelés kiválasztásához, Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Koi pontyok közöttOldaltérkép