kertitó.org fejléc logó
Hasznos kerti tó cikkek
kerti tó építés - árajánlat

PondLine tófólia

PondLine Magyar Tófólia

A tófólia, szó szerint kerti tavunk alapja, ezért ne is gondolkozzunk azon, hogy ennek árán spórolva tegyük olcsóbbá a kerti tó vagy medenceépítést. A PondLine fóliák remek minőségére 10-15 év garanciát kapunk a gyártótól, aki a tófóliák mellett, nagy teherbirású ipari fóliákat is készít.

készletről rendelhető PondLine tófólia remek garanciákkal

A PondLine 100% ban Magyar. A hazai piacon ismert, nemzetközi tófólia-gyártók között, a PondLine ismeri hazánk néha szélsőséges időjárási viszonyait. Fóliái, akár -20 Celsius fokban is hajlíthatóak, és hibátlanul ellenállnak az időjárás káros hatásainak.

A tófólia minősége természetesen nemcsak a teherbírástól, és ellenálló-képességtől függ, hanem attól is, hogy mennyire könnyű vele dolgozni (lapjait összeilleszteni egy lepellé, lefektetni a tómederre, javítani, esetleg bővíteni).

E szakmai szempontok alapján is bátran ajánlhatjuk a PondLine minőséget mindazoknak, akik egy könnyen telepíthető, és átépítési igény esetén gond nélkül korrigálható, modern anyaggal szeretnének dolgozni.

A fóliák építőipari engedéllyel és CE minősítéssel rendelkeznek. Tökéletesek kerti tó, kerti medence, vagy víztározó építéséhez.

A PondLine tófóliák minőséget nemcsak ajánljuk, hanem tóépítőként, és díszhaltenyésztőként ,saját medencéink építéséhez is szeretjük használni. Ha Ön sem ragaszkodik nagyon a "mega" márkákhoz, válassza ezt a remek magyar tófóliát.

Hivjon minket a megfelelő vastagság kiválasztásához!

A PondLine tófóliák: 0,5 / 0,8 / 1 / 1,2 / 1,5 mm vastagságú kiszerelésekben rendelhetőek - családbarát árakon, és profi összeillesztéssel webáruházunkból -, villámgyors kiszállítással!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!
Koi pontyok közöttOldaltérkép